De accreditatie commissie beoordeelt of bij- en nascholingen en wetenschappelijke vergaderingen in aanmerking komen voor accreditatiepunten VVAK. Er kunnen zowel beroeps-specifieke als niet-VA specifieke punten worden toegekend.

De criteria voor beoordeling accreditatie leest u hier:

beoordelingscriteria-bij-en-nascholing-april-2017-1.pdf

De accreditatie aanvraag voor aanbieders is gratis. Onderstaande formulier kan gedownload worden en gestuurd worden naar aanbieders. De accreditatie commissie zal na ontvangst van het ingevulde formulier contact opnemen met de aanbieder over de toegekende  punten het VVAK-scholingsnummer. 4-aanvraag-accreditering-aanbieders-april-2015.doc

Een overzicht van de VVAK-geaccrediteerde scholingen kunt u hieronder downloaden. U wordt verzocht het VVAK-scholingsnummer te noteren op het (her)registratie format welke te downloaden is onder het menu RAC submenu (her)registratie. Het certificaat van de bijgewoonde scholing (of uw GAIA-overzicht) dient u bij de (her)registratie aanvraag digitaal toe te voegen.

door-rac-geaccrediteerde-nascholing-versie-mei-2017.xls

De VVAK stimuleert leden om naast scholingen ook overige deskundigheid bevordering (ODB) aan te dragen bij de herregistratie. In het Excel herregistratie format welke te downloaden is onder het menu RAC submenu (her)registratie staat beschreven welke activiteiten hiervoor in aanmerking komen. Te denken valt aan het mentor schap van een VA i.o., bestuursactiviteiten, publiceren wetenschappelijk onderzoek etc. Echter activiteiten die gezien kunnen worden als onderdeel van het uitvoerend werk als vertrouwensarts komen hiervoor niet in aanmerking. Voor het verkrijgen van ODB punten kunt u 3-erkenning-als-odb-activiteit-april-2015.doc invullen en opsturen aan eitatidercca.[antispam].@vertrouwensartsen.nl .

Indien u na het volgen van een scholing achteraf accreditatie wilt aanvragen kunt u dat doen middel  dit formulier 2-erkenning-als-nascholing-april-2015.doc . in te vullen en op te sturen. Echter hier zijn kosten aan verbonden gezien de enorme werkbelasting voor de RAC commissie.

 

Agenda

Save the date: VVAK-dag donderdag 11 oktober 2018

Datum: 23 maart 2018
Categorie: Agenda
De najaars VVAK schlolingsdag is op donderdag 11 oktober 2018 in de Amershof te Amersfoort. Het onderwerp en de sprekers zijn nog niet bekend. Via deze site houden we u op de hoogte.

VVAK geaccrediteerde NVK scholing Obesitas 15 maart 2018

Datum: 22 februari 2018
Categorie: Agenda
  15 maart 2018, Madurodam, Den Haag   NVK Jubileumsymposium Obesitas ‘Obesitas, een groot probleem klein maken en klein houden’! Obesitas is een toenemend p...