KAMG congres24 november

Geplaatst op 01-09-2017  -  Categorie: Agenda

 

 
 
Vrijdag 24 november 2017 | 8.45 - 16.45 uur
NBC Congrescentrum, Nieuwegein
De wetenschappelijke verenigingen werken hard om binnen het thema 'public health en veiligheid' interessante en relevantie parallelsessies voor jullie te ontwikkelen. Veiligheid is een basisbehoefte, maar levert in de praktijk soms lastige dilemma's op. Wanneer moet je ingrijpen en wanneer moet je de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf laten? En is de veiligheid van de groep belangrijker dan die van het individu? Bekijk welke sessies jou aanspreken. Je kunt je er nu nog met vroegboekkorting voor inschrijven!
Bekijk de parallelsessies
Het congres in vogelvlucht
  • Prominente deskundigen delen hun visie op veiligheid en de rol van de arts M&G
  • Ga in parallelsessies zelf aan de slag
  • Neem deel aan netwerktafels, bezoek of verzorg posterpresentaties
  • Maak kans op 200 euro met de Marie-Louise Essink-Bot Posterprijs of de Stimuleringsprijs voor aios!
Meer informatie en aanmelden
Vroegboekkorting tot 15 september 2017
Parallelsessies KAMG-congres
Maak kans op 200 euro! (als je snel bent!)
Marie-Louise Essink-Bot Posterprijs en 200 euro
Excellentie in beroepsuitoefening en het verstevigen van de wetenschappelijke basis van het vak, daar staat deze prijs voor. Door mee te dingen, deel je jouw kennis en inspireer je collega’s. De winnaar van de posterprijs ontvangt bovendien een cheque ter waarde van 200 euro.

Korting op toegang
Wanneer je een poster presenteert, krijg je 30 euro korting op het vroegboektarief van het congres (geldig tot 15 september 2017)!
Netwerktafels
Het congres is een mooie gelegenheid om echt in gesprek te gaan over jouw onderwerp. Het verzorgen van een netwerktafel is daar de ideale vorm voor. Heb jij een mooi onderwerp? Stuur dan snel samenvatting op!

Alle samenvattingen worden gezien door een commissie, voorgezeten door Margreet Harskamp. Voor vragen kun je haar een e-mail sturen.

 
Meer informatie en indienen
Het KAMG-congres wordt mede mogelijk gemaakt door:
 
Praktische informatie KAMG-congres
Vragen

Voor inhoudelijke informatie en vragen kun je terecht bij de voorzitter van de congrescommissie, Karine van ’t Land (e-mail).

Wil je informatie over de praktische gang van zaken? Neem dan contact op met Conference Company via mail of 071-3628033.

 
KAMG verenigingen

Agenda

KAMG congres 2018

Datum: 08 oktober 2018
Categorie: Agenda
KAMG-congres 2018: Effectief communiceren over publieke gezondheid Effectief kennis overbrengen is lastig, zenden alleen is zeker niet genoeg en in deze tijd van dialoog en in...

KNMG congres: Minderjarigen als patient, 21 november

Datum: 08 oktober 2018
Categorie: Agenda
Op 21 november aanstaande KNMG congres "Minderjarigen als patient. Ethische en juridische kwesties bij de behandeling van kinderen". programma-en-uitnodiging-knmg-congres-minderjarigen-als-patient-2018v3.pdf

Scholing ouderenmishandeling 16 november 2018

Datum: 04 oktober 2018
Categorie: Agenda
Op 16 november aanstaande is er een VVAK scholing ouderenmishandeling. Meer informatie kunt u hier downloaden ouderenmishandeling-folder-lr-november-2018.pdf

U kunt zich nog aanmelden voor VVAK dag

Datum: 04 oktober 2018
Categorie: Agenda
U kunt zich nog aanmelden voor de geaccrediteerde VVAK-scholingsdag over het afwegingskader en risicozwangerschap. Meer informatie en aanmelden via ofni.[antispam].@vertrouwensartsen.nl Het progamma kunt u hier downloaden: prog...